Horecamaterialen

Naast materialen voor zwembaden bieden wij ook een uitgebreid gamma aan voor de voedselindustrie, horeca, marine, laboratoria en zwembaden

Bij Varitech begrijpen we dat hoogwaardige horecamaterialen van cruciaal belang zijn voor succes in de voedselindustrie, horeca, marine, laboratoria en zwembaden. Wij zijn trots op het leveren van een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste normen en eisen in deze diverse sectoren.

Onze Horecamaterialen

  • Matten en Tapijten: Onze matten en tapijten zijn speciaal ontworpen om veiligheid en hygiëne te waarborgen in drukke keukens en eetgelegenheden. Met diverse toepassingen, van anti-slip matten tot oliebestendige matten, bieden wij oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Andere toepassingen zijn, kantoorgebouwen, scholen, musea of stations. Kortom alle soorten  van entreematten zijn mogelijk.

  • Haar- en Handdrogers: In de horeca, voedselindustrie en hotels is hygiëne van het grootste belang. Onze hoogwaardige hand- en haardrogers zorgen voor snel en efficiënt drogen, wat essentieel is voor de gezondheid en tevredenheid van uw klanten. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid gamma aan stofzuigers aan van professionele kwaliteit. Starmix is hiervoor een merk bij uitstek!

  • Rekken en Karren voor Keukens: Organisatie en efficiëntie zijn van cruciaal belang in elke keuken. Onze rekken en karren zijn ontworpen om uw werkruimte georganiseerd te houden en de workflow te verbeteren. Of u nu in de voedselindustrie werkt, een hotel runt of een professionele keuken beheert, onze oplossingen zijn op maat gemaakt voor u. Alsook, lockers voor klanten of werknemers in alle maten en soorten.

Onze Sectoren

Wij bedienen een breed scala aan sectoren, waaronder:

  • Voedselindustrie: Onze materialen helpen voedselverwerkingsbedrijven en restaurants voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

  • Horeca: Voor restaurants, bars en cafés bieden wij oplossingen die de uitstraling van uw etablissement verbeteren en tegelijkertijd de veiligheid en hygiëne waarborgen.

  • Marine: Of u nu een cruiseschip, vrachtschip of offshore-installatie runt, wij bieden duurzame materialen die bestand zijn tegen de zwaarste maritieme omstandigheden.

  • Laboratoria: In laboratoria is precisie en hygiëne van levensbelang. Onze producten dragen bij aan een efficiënte en veilige werkomgeving voor onderzoekers.

  • Hotels: Voor hotels streven we ernaar om de gastervaring te verbeteren door hoogwaardige materialen te leveren voor kamers, restaurants en gemeenschappelijke ruimtes.

Bij Varitech zijn we toegewijd aan het leveren van de beste materialen voor uw specifieke behoeften. Onze producten worden ondersteund door uitstekende klantenservice en expertise in de sector.

Ontdek vandaag nog ons assortiment en profiteer van hoogwaardige horecamaterialen voor de voedselindustrie, horeca, marine, laboratoria en hotels. Wij zijn uw betrouwbare partner voor succes.

Zwembadmaterialen en inrichting

Heeft u als gemeentelijke of private organisatie plannen voor een renovatie of nieuwbouw van uw zwembad? Wij denken graag met u mee en verlenen gratis onze expertise.

Diensten

Wij zijn niet zomaar een zwembadgroothandel. Naast het verdelen van verschillende merken en materialen staan wij ook klaar met enkele extra's.

Sanitair

Sanitaire producten zoals hand -en haardrogers, WC afscheidingen of kleedkamers en desinfectie dispensers.

Realisaties

Enkele van onze realisaties in het bouwen van kinderbaden in polyester. Het bouwen van kinderbaden en water figuren en fonteinen zorgen voor een nieuwe impuls en een stijging in bezoekersaantallen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x