Diensten

Dienst na verkoop

Bij het leveren van al onze producten volgen wij de Europese (EC) richtlijnen omtrent garantie en kwaliteit. Indien bij normaal gebruik een defect zich zou voordoen, binnen de 2 jaar, wordt deze gratis door ons vervangen of herstelt. 

Tevens bieden wij bij de Dolphin bodemzuigers een vervangtoestel aan indien beschikbaar. Zodat u zonder zorgen de dagelijkse werking van uw zwembad kan voortzetten. 


Producten op maat

Dankzij onze ervaring en nauwgezette samenwerking met enkele vakmensen zijn wij in staat om verschillende producten op maat te laten maken of aan te passen. RVS, polyester en PVC zijn enkele van de materialen waarmee wij kwaliteit en duurzaamheid nastreven en u een gepaste oplossing kunnen bieden. 

Het bouwen van kinderbaden en spel -en fontein modules zorgen voor een nieuwe impuls en extra bezoekers aantallen voor uw zwembad of recreatiepark. Bekijk zeker onze realisaties en vraag vrijblijvende informatie over deze speelparken!

  

Automaten

Het verkopen van zwemkledij in zwembaden lijkt een logische onderneming, maar dit is vaak arbeidsintensief. Daarom is een automaat misschien een oplossing. De automaat wordt door ons geleverd, onderhouden en bijgevuld, U ontvangt een interessante marge op de verkoop van de producten.


Zwembadmaterialen en inrichting

Heeft u als gemeentelijke of private organisatie plannen voor een renovatie of nieuwbouw van uw zwembad? Wij denken graag met u mee en verlenen gratis onze expertise.

Horecamaterialen

Horecamaterialen kopen. Hotel, restaurant, cafe of keuken inrichting. van haardrogers tot matten en rekken, vraag een vrijblijvende offerte aan!

Sanitair

Sanitaire producten zoals hand -en haardrogers, WC afscheidingen of kleedkamers en desinfectie dispensers.

Realisaties

Enkele van onze realisaties in het bouwen van kinderbaden in polyester. Het bouwen van kinderbaden en water figuren en fonteinen zorgen voor een nieuwe impuls en een stijging in bezoekersaantallen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x