Herbruikbare FFP2 mondmaskers

Herbruikbare FFP2 mondmaskers

Herbruikbare FFP2 mondmaskers

Bent u op zoek naar Herbruikbare FFP2 mondmaskers? Dan kunnen wij u wellicht verder helpen. Varitech biedt vanaf nu herbruikbare FFP2 mondmaskers aan voor particulieren en bedrijven. De mondmaskers zijn CE gekeurd en getest. De FFP2 mondmaskers zijn beschikbaar in verschillende kleuren en in 2 maten. Volwassenen en kinderen. 

Op deze manier kunnen wij in deze onzekere tijden onze business draaiende houden door in te spelen op de snel veranderende situatie omtrent het corona virus (Covid-19). Varitech is een familie bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in zwembad inrichting en zwemkledij. Deze ervaring zorgt er nu voor dat wij ons snel kunnen aanpassen door een kwalitatief aanbod van FFP2 mondmaskers aan te bieden voor onze bestaande en nieuwe klanten. Een goede samenwerking tussen reeds bestaande leveranciers zorgt voor kwalitatieve en herbruikbare FFP2 mondmaskers die in Europa worden geproduceerd. 

Het is uitermate belangrijk voor de heropstart van onze economie dat wij ons zelf en onze werknemers de juiste bescherming geven op de werkvloer om een veilige werksfeer te creĆ«ren. 

Technische informatie over de herbruikbare FFP2 mondmaskers vindt u hier:

Herbruikbare FFP2 mondmaskers

Herbruikbare FFP2 mondmaskers


De herbruikbare FFP2 mondmaskers zijn beschikbaar in verschillende kleuren:

Herbruikbare FFP2 mondmaskers

Herbruikbare FFP2 mondmaskers


Deze FFP2 mondmaskers zijn binnenkort beschikbaar voor particulieren via onze webshop

zwemsport.shop


Heeft u interesse om de FFP2 mondmaskers aan te kopen voor uw werknemers of bent u een non-profit organisatie? Neem contact op via onderstaande knop en wij helpen u meteen verder met al uw vragen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x