Herbruikbare mondmaskers

Herbruikbare mondmaskers personaliseren

Bent u op zoek naar herbruikbare mondmaskers? Dan kunnen wij u wellicht verder helpen. Varitech biedt vanaf nu herbruikbare mondmaskers aan voor particulieren en bedrijven. De mondmaskers zijn gekeurd en getest volgens UNE-EN 14683 standaard. De mondmaskers zijn beschikbaar in verschillende kleuren of volledig gepersonaliseerd met uw logo of ontwerp en in 2 maten. Volwassenen en kinderen. Daarnaast kan u kiezen tussen hoofd straps of rekkers voor achter de oren. 

Op deze manier kunnen wij in deze onzekere tijden onze business draaiende houden door in te spelen op de snel veranderende situatie omtrent het corona virus (Covid-19). Varitech is een familie bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in zwembad inrichting en zwemkledij. Deze ervaring zorgt er nu voor dat wij ons snel kunnen aanpassen door een kwalitatief aanbod van mondmaskers aan te bieden voor onze bestaande en nieuwe klanten. Een goede samenwerking tussen reeds bestaande leveranciers zorgt voor geteste en herbruikbare  mondmaskers die in Europa worden geproduceerd. 

Het is uitermate belangrijk voor de heropstart van onze economie dat wij ons zelf en onze werknemers de juiste bescherming geven op de werkvloer om een veilige werksfeer te creëren. 

Technische informatie over de herbruikbare mondmaskers vindt u hier:

Herbruikbare mondmaskers personaliseren


Onze mondmaskers zijn 100% te personaliseren met uw eigen logo of ontwerp. Stuur ons een mailtje via info@varitech.be voor info. 


Heeft u interesse om de mondmaskers aan te kopen voor uw werknemers of bent u een non-profit organisatie? Neem contact op via onderstaande knop en wij helpen u meteen verder met al uw vragen.


Herbruikbare mondmaskers

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x